Sial Parijs 2018

Op 21-25 oktober 2018 vindt SIAL Parijs plaats, één van de grootste internationale beurzen voor professionals in de foodservice die op zoek zijn naar inspiratie. Van ingrediënten tot machines tot eindproducten, alles wordt getoond in 21 sectoren. SIAL Parijs is een wereldwijde showcase voor de voedingsmiddelenindustrie die de belangrijkste producenten en kopers samenbrengt met een focus op ‘s werelds grootste uitdagingen en de trends en innovaties onthult voor de voedingsindustrie van morgen.

Selo levert volledig geautomatiseerde proces- en productiesystemen voor gekookte, gehomogeniseerde, gepasteuriseerde en gekoelde producten, zoals mayonaise en dressings. Systemen zijn beschikbaar voor batch- en continue productie.

Selo zal ook aanwezig zijn tijdens SIAL en we willen u graag uitnodigen op onze stand: 7 A 290!

Wilt u alvast een afspraak plannen met een van onze sales managers tijdens SIAL Parijs?
Neem dan contact met ons op via info@selo.com

Meer informatie over onze oplossingen voor voedselverwerking? Klik hier!

Terug naar overzicht
Gerelateerde artikelen
21 jan 2019 Djazagro Algerije 2019

De DJAZAGRO vindt plaats van 25 tot en met 28 februari 2019 op het SAFEX-beurspark in Algiers. Selo neemt natuurlijk ook deel aan deze beurs. Je kunt onze stand vinden in Hal C, stand B010. We kijken ernaar uit u daar te zien!

Lees meer
10 okt 2018 Sial Parijs 2018

Op 21-25 oktober 2018 vindt SIAL Parijs plaats, één van de grootste internationale beurzen voor professionals in de foodservice die op zoek zijn naar inspiratie. Selo zal ook aanwezig zijn tijdens SIAL en we willen u graag uitnodigen op onze stand: 7 A 290!

Lees meer
Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 100 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen