Sial Parijs 2018

Op 21-25 oktober 2018 vindt SIAL Parijs plaats, één van de grootste internationale beurzen voor professionals in de foodservice die op zoek zijn naar inspiratie. Van ingrediënten tot machines tot eindproducten, alles wordt getoond in 21 sectoren. SIAL Parijs is een wereldwijde showcase voor de voedingsmiddelenindustrie die de belangrijkste producenten en kopers samenbrengt met een focus op ‘s werelds grootste uitdagingen en de trends en innovaties onthult voor de voedingsindustrie van morgen.

Selo levert volledig geautomatiseerde proces- en productiesystemen voor gekookte, gehomogeniseerde, gepasteuriseerde en gekoelde producten, zoals mayonaise en dressings. Systemen zijn beschikbaar voor batch- en continue productie.

Selo zal ook aanwezig zijn tijdens SIAL en we willen u graag uitnodigen op onze stand: 7 A 290!

Wilt u alvast een afspraak plannen met een van onze sales managers tijdens SIAL Parijs?
Neem dan contact met ons op via info@selo.com

Meer informatie over onze oplossingen voor voedselverwerking? Klik hier!

Terug naar overzicht
Gerelateerde artikelen
9 apr 2019 Petfood Forum Kansas 2019

Petfood Forum Kansas is één van de belangrijkste evenementen als het gaat om de petfood industrie, gericht op hoe dierenvoeding wordt verwerkt, verpakt en gedistribueerd. Petfood Forum Kansas vindt plaats van 29 april tot en met 1 mei in het Convention Center in Kansas City.

Lees meer
5 mrt 2019 IFFA Frankfurt 2019

Van 4 tot en met 9 mei is Selo te vinden op de IFFA in Frankfurt. IFFA is dé toonaangevende internationale vakbeurs voor de vleesindustrie, waar meer dan 1000 bedrijven uit 50 verschillende landen zich presenteren.

Lees meer
Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 100 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen