Sial Parijs 2018

Op 21-25 oktober 2018 vindt SIAL Parijs plaats, één van de grootste internationale beurzen voor professionals in de foodservice die op zoek zijn naar inspiratie. Van ingrediënten tot machines tot eindproducten, alles wordt getoond in 21 sectoren. SIAL Parijs is een wereldwijde showcase voor de voedingsmiddelenindustrie die de belangrijkste producenten en kopers samenbrengt met een focus op ‘s werelds grootste uitdagingen en de trends en innovaties onthult voor de voedingsindustrie van morgen.

Selo levert volledig geautomatiseerde proces- en productiesystemen voor gekookte, gehomogeniseerde, gepasteuriseerde en gekoelde producten, zoals mayonaise en dressings. Systemen zijn beschikbaar voor batch- en continue productie.

Selo zal ook aanwezig zijn tijdens SIAL en we willen u graag uitnodigen op onze stand: 7 A 290!

Wilt u alvast een afspraak plannen met een van onze sales managers tijdens SIAL Parijs?
Neem dan contact met ons op via info@selo.com

Meer informatie over onze oplossingen voor voedselverwerking? Klik hier!

Terug naar overzicht
Gerelateerde artikelen
10 okt 2018 Sial Parijs 2018

Op 21-25 oktober 2018 vindt SIAL Parijs plaats, één van de grootste internationale beurzen voor professionals in de foodservice die op zoek zijn naar inspiratie. Selo zal ook aanwezig zijn tijdens SIAL en we willen u graag uitnodigen op onze stand: 7 A 290!

Lees meer
4 okt 2018 Adres wijziging!

Vanaf 1 september heeft Selo haar activiteiten verder uitgebreid op een nieuwe locatie in Hengelo. Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van food processing, petfood, vleesverwerking
en flexibele systemen op het gebied van product handeling en robotisering.

Lees meer
Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 100 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen