Pick & place-robots

Laat herhalende pick & place taken uitvoeren door een pick & place robot en automatiseer uw productie. Menselijke pick & place toepassingen vereisen herhaaldelijke beweging over een lange duur, wat mogelijk resulteert in ergonomische problemen. Tevens kan een robot sneller en efficiënter werken met minder verspilling.

 

Nauwkeurige pick & place robots

Goede pick & place robots nemen een product van de ene positie naar de andere met een uiterste nauwkeurigheid. Voorraadverlies wordt beperkt en uw inventaris is beheerd, zelfs als medewerkers naar huis zijn.

 

Automatisering pick & place taken

Vergroot de productiviteit en flexibiliteit van uw organisatie door pick & place taken te automatiseren, waardoor uw medewerkers de ruimte en tijd hebben voor andere taken. Gebruik de pick & place robot in uw fabriekshal, magazijn of bevoorradingscentrum.

 

Soorten pick & place robots

Afhankelijk van het product levert Selo oplossingen verschillende grippers. De pick & place robots kunnen aangepast worden op uw wensen en proces.

 

Maatwerk pick & place robots

Voor elk bedrijf heeft Selo een passende oplossing. Alle pick & place robots van Selo kunnen op maat worden gemaakt naar uw wensen. Bij elk project zorgt Selo voor deskundige projectmanagers die u van begin tot eind helpen met het nemen van de juiste beslissingen op het gebied van uw pick & place proces. Tevens kunt u trainingen op maat krijgen voor het onderhoud en de besturing van uw pick & place robot.

 

Pick & place robots met vision-systeem

Het vision-systeem van de pick & place robots van Selo helpt de robot om de positie van uw product te bepalen en te verplaatsen naar een gewenst punt. Het maakt de pick & place robot uitermate accuraat en efficiënt.

 

De voordelen van de pick & place robot

– Multi-inzetbaar door vision systeem

– Extreem hoge snelheid, afhankelijk van uw product

– Eenvoudig aan te passen aan uw wensen

– Uiterst nauwkeurig pick & place proces

 

Over Selo

Selo is gespecialiseerd in het ontwerpen, programmeren en ontwikkelen van robotsystemen. Doordat Selo de ontwikkelingen van de robotica technieken op nauwe voet volgt, weten wij de beste pick & place oplossingen te vinden voor onze klanten. Deze oplossingen zorgen ervoor dat pick & place processen efficiënter en kwalitatief hoogstaand georganiseerd kunnen worden. Door het brede en gevarieerde aanbod en onze kennis van software, engineering en automatisering kunnen wij altijd een pick & place oplossing op maat bieden.

 

Uw pick & place mogelijkheden

Interesse in een pick & place robot? Neem gerust contact met ons op! Onze experts helpen u om het beste pick & place proces voor uw bedrijf in te richten.

 

Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 130 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen