Pick & place-robot

Selo is gespecialiseerd in het ontwerpen, programmeren en ontwikkelen van robotsystemen. Doordat Selo de ontwikkelingen van de robotica technieken op  nauwe voet volgt, weten wij de beste oplossingen te vinden voor onze klanten. Deze oplossingen zorgen ervoor dat productieprocessen efficiënter en kwalitatief hoogstaand georganiseerd kunnen worden. Door het brede en gevarieerde aanbod en onze kennis van software, engineering en automatisering kunnen wij altijd een oplossing op maat bieden.

Waarom de pick & place robot van Selo?

Snelle pick & place robots nemen het product van de ene locatie naar de andere met een uiterste nauwkeurigheid. Menselijke pick & place-toepassingen kunnen herhaaldelijke beweging vereisen over een lange duur, wat resulteert in mogelijke ergonomische problemen. Snelle pick & place machines kunnen zorgen voor meer efficiëntie, lagere productiekosten en voorkomen ergonomische problemen.
Voor elk bedrijf is er een passende oplossing, aangezien alle pick & place machines op maat kunnen worden gemaakt naar uw wensen. Bij elk project zorgt Selo voor deskundige project managers die u van begin tot eind helpen met het nemen van de juiste beslissingen. Nadat de pick & place unit is geplaatst is het mogelijk om trainingen op maat te krijgen voor het onderhoud van uw machines. U kunt dit echter ook aan onze gespecialiseerde medewerkers overlaten, zij zorgen dan voor het beste onderhoud aan uw machines. Vraag onze service afdeling naar de mogelijkheden voor het afsluiten van een onderhoudscontract met bijbehorende voordelen.

Voordelen van Pick & Place-robot:

  • Multi inzetbaar door vision systeem
  • Biedt extreem hoge snelheid, afhankelijk van het product
  • Het systeem is eenvoudig aan uw wensen aan te passen

Heeft u al besloten of the pick & place unit bij uw bedrijf past?

Heeft u interesse? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wilt u meer informatie over onze robot installaties? Kijk dan bij onze robotica.

Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 130 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen