Petfood Forum Kansas 2018

Bezoek Selo op het Petfood Forum Kansas!

De Petfood Forum-groep van conferenties en beurzen zijn unieke en exclusieve evenementen voor de wereldwijde industrie voor de productie van petfood. Ze bieden de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen en innovatieve informatie over pet food, wereldwijde groei van pet food producten, veiligheid van huisdieren, verwerking, verpakking en nog veel meer te leren, allemaal van vooraanstaande, erkende experts in de pet food industrie.

Selo heeft meer dan 70 jaar ervaring in de bereiding van vleesverwerking en pet food. De afgelopen 25 jaar is Selo uitgegroeid tot een van de wereldleiders in kant-en-klare oplossingen van natte pet food systemen op basis van stoomtunneltechnologie. Ons leveringsprogramma varieert van vleesbereiding tot verpakking en sterilisatie. Meer informatie? Bezoek ons op het Petfood Forum in Kansas! (23-25 april 2018) U kunt ons vinden op standnr. 504!

Terug naar overzicht
Gerelateerde artikelen
14 aug 2018 FachPack Nürnberg 2018

Van dinsdag 25 september tot en met donderdag 27 september 2018 zal de FachPack plaatsvinden in Nürnberg en natuurlijk zal Selo hierbij aanwezig zijn! De FachPack is dé Europese vakbeurs voor verpakkingen, processen en technologie. Wij verwelkomen u graag op onze stand in hal 2, nummer 2-104!

Lees meer
4 jun 2018 Selo genomineerd voor WTC Export Award

Trots mogen wij meedelen dat Selo genomineerd is voor de 10e editie van de WTC Twente Export Award!

Lees meer
Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 100 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen