Petfood Forum Kansas 2018

Bezoek Selo op het Petfood Forum Kansas!

De Petfood Forum-groep van conferenties en beurzen zijn unieke en exclusieve evenementen voor de wereldwijde industrie voor de productie van petfood. Ze bieden de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen en innovatieve informatie over pet food, wereldwijde groei van pet food producten, veiligheid van huisdieren, verwerking, verpakking en nog veel meer te leren, allemaal van vooraanstaande, erkende experts in de pet food industrie.

Selo heeft meer dan 70 jaar ervaring in de bereiding van vleesverwerking en pet food. De afgelopen 25 jaar is Selo uitgegroeid tot een van de wereldleiders in kant-en-klare oplossingen van natte pet food systemen op basis van stoomtunneltechnologie. Ons leveringsprogramma varieert van vleesbereiding tot verpakking en sterilisatie. Meer informatie? Bezoek ons op het Petfood Forum in Kansas! (23-25 april 2018) U kunt ons vinden op standnr. 504!

Terug naar overzicht
Gerelateerde artikelen
21 jan 2019 Djazagro Algerije 2019

De DJAZAGRO vindt plaats van 25 tot en met 28 februari 2019 op het SAFEX-beurspark in Algiers. Selo neemt natuurlijk ook deel aan deze beurs. Je kunt onze stand vinden in Hal C, stand B010. We kijken ernaar uit u daar te zien!

Lees meer
10 okt 2018 Sial Parijs 2018

Op 21-25 oktober 2018 vindt SIAL Parijs plaats, één van de grootste internationale beurzen voor professionals in de foodservice die op zoek zijn naar inspiratie. Selo zal ook aanwezig zijn tijdens SIAL en we willen u graag uitnodigen op onze stand: 7 A 290!

Lees meer
Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 100 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen