Petfood Forum Kansas 2018

Bezoek Selo op het Petfood Forum Kansas!

De Petfood Forum-groep van conferenties en beurzen zijn unieke en exclusieve evenementen voor de wereldwijde industrie voor de productie van petfood. Ze bieden de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen en innovatieve informatie over pet food, wereldwijde groei van pet food producten, veiligheid van huisdieren, verwerking, verpakking en nog veel meer te leren, allemaal van vooraanstaande, erkende experts in de pet food industrie.

Selo heeft meer dan 70 jaar ervaring in de bereiding van vleesverwerking en pet food. De afgelopen 25 jaar is Selo uitgegroeid tot een van de wereldleiders in kant-en-klare oplossingen van natte pet food systemen op basis van stoomtunneltechnologie. Ons leveringsprogramma varieert van vleesbereiding tot verpakking en sterilisatie. Meer informatie? Bezoek ons op het Petfood Forum in Kansas! (23-25 april 2018) U kunt ons vinden op standnr. 504!

Terug naar overzicht
Gerelateerde artikelen
9 apr 2019 Petfood Forum Kansas 2019

Petfood Forum Kansas is één van de belangrijkste evenementen als het gaat om de petfood industrie, gericht op hoe dierenvoeding wordt verwerkt, verpakt en gedistribueerd. Petfood Forum Kansas vindt plaats van 29 april tot en met 1 mei in het Convention Center in Kansas City.

Lees meer
5 mrt 2019 IFFA Frankfurt 2019

Van 4 tot en met 9 mei is Selo te vinden op de IFFA in Frankfurt. IFFA is dé toonaangevende internationale vakbeurs voor de vleesindustrie, waar meer dan 1000 bedrijven uit 50 verschillende landen zich presenteren.

Lees meer
Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 100 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen