Kattenvoer productie machine

Op het gebied van de productie van kattenvoer is Selo al jaren een specialist. Al sinds de jaren ’80 produceren wij machines voor  diervoeding, natuurlijk volgens de hoogste eisen die de pet-foodsector stelt op het gebied van hygiëne en kwaliteit. Wij kunnen u zowel de kattenvoer machine leveren voor productie, als machines voor het verpakken van kattenvoer als een complete turn-key oplossing bieden. We kunnen voor u altijd een originele en passende oplossing bedenken, zodat de kattenvoer productie geheel volgens uw wensen verloopt.

Kattenvoer productie machine

  • Op het gebied van vleesverwerking leveren wij onder anderen ontdooi/tempereerinstallaties, verkleiners, mengers, cutters et cetera. Voor alle stappen in het proces van kattenvoer productie verkopen wij machines.
  • Ook voor de productie van wet-petfood kunt u bij ons terecht. Wij leveren de Selo stoomtunnel, die door ons speciaal is doorontwikkeld om de beste resultaten te behalen. Deze stoomtunnel heeft een hoge productiecapaciteit, en de kwaliteit van het voer is hoog: de smaak en kleur worden behouden.
  • Selo levert ook de systemen voor gravy productie. Gravy is een soort gelei, waarmee de natte brokjes worden afgedekt. Deze jus is essentieel voor natte kattenvoer productie.
  • Daarnaast leveren wij verpakkingsmachines voor de verpakking na de kattenvoer productie. Voor de verpakking van droge diervoeding maken wij gebruik van een multihead weger (een meerkops weegsysteem) of van een combinatie van op maat gemaakte telsystemen met een verticale flowpacker. Voor het verpakken van natte kattenvoeding maken we eerst gebruik van de stoomtunnel. Vervolgens wordt de diervoeding verpakt in blikjes, stazakken of trays.

Natuurlijk is het belangrijk dat de verpakking er goed uitziet. Wij verpakken altijd geheel naar uw wens en volgens de laatste trends. Selo kan naast alleen machines voor u een oplossing op maat leveren, en heeft jarenlange ervaring op het gebied van kattenvoer productie.

Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 130 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen