Hersluitbaar verpakken

Ook als het gaat om hersluitbaar verpakken heeft u bij Selo verschillende keuzes! Hersluitbare verpakkingen zien er mooier uit en zorgen voor een langere houdbaarheid van producten, wat de verkoop van uw product bevordert.

Hersluitbaar verpakken

  • U kunt uw product door een verticale flowpacker laten verpakken, die hersluitbare stazakken (stand up pouches) levert. Verticale flowpackers verpakken hersluitbaar uw product naar wens. De producten die door dit systeem verpakt worden, zijn langer houdbaar.
  • Daarnaast kunt u gebruik maken van een klappack systeem (three sided), dat uw product hersluitbaar verpakt met onze speciale Selo-pack. Dit is een door Selo doorontwikkelde verpakking, die gemakkelijker te openen is en klantvriendelijker is.

Dat onze machines uw producten volgens uw verwachtingen hersluitbaar verpakken, is voor ons van het grootste belang. Maar wat te denken van een deskundig voor- en natraject? Wij helpen bij een goede voorbereiding, zodat we gericht met u mee kunnen denken over de juiste manier van hersluitbaar verpakken.

Bovendien zorgen we voor onderhoud van uw machine. Omdat onze medewerkers zeer ervaren en goed opgeleid zijn, kunnen wij u in elke situatie van dienst zijn. U kunt ons te allen tijde bereiken! Wij werken in binnen- en buitenland en zijn een internationaal georiënteerd bedrijf. Onze vestigingen wisselen regelmatig de nieuwste knowhow uit, zodat elke vestiging continu op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. U kunt er dus vanuit gaan dat we u snel en vakkundig kunnen helpen, met veel oog voor uw wensen met betrekking tot hersluitbaar verpakken!

Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 130 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen