Food Processing Solutions

Selo is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van complete food processing solutions. Deze food processing machines zijn ontwikkelt om dikke vloeibare levensmiddelen eenvoudig te kunnen bewerken en verwerken. Door onze jarenlange ervaring bieden wij altijd een geschikte oplossing voor uw bedrijf. Met onze kennis kunnen wij alle standaard machines die wij aanbieden, ook op maat laten maken voor uw bedrijf. Hierdoor hebben we altijd een food processing solution voor elk bedrijf.

Van idee tot realisatie. Onze werkwijze voor het leveren van food processing solutions.

Bij het op maat maken gaat u eerst met onze medewerkers in gesprek over de gewenste oplossing. Daarna wordt er een team samengesteld met een projectleider die samen uw wensen gaan uitvoeren. Na goedkeuring van u kan het plan ten uitvoer worden gebracht, totaal afgestemd naar uw wensen. Tot slot leveren wij de machine bij u af en installeren wij deze geheel naar uw wens!

Welke food processing solutions bieden wij aan?

Selo levert verschillende innovatieve food processing machines en systemen voor de bewerking en verwerking van dikke vloeibare levensmiddelen.
Zo biedt Selo onder andere machines aan voor:

  • Food processing
  • Verpakken van producten
  • Vleesverwerking
  • Petfood processing

Selo heeft voor elk bedrijf een passende oplossing. Heeft u een op maat gemaakte machine nodig? Geen enkel probleem Selo levert ook food processing solutions op maat. Onze deskundige project managers verzekeren u ervan dat het proces soepel zal verlopen van A tot Z! Nadat de machine(s) is/zijn geplaatst is het mogelijk om trainingen op maat te krijgen. In deze training wordt uw personeel opgeleid om de food processing machines te kunnen onderhouden. Hierdoor gaan uw machines langer mee en hebben ze minder down-time. Wilt u dit liever uitbesteden? Dan zijn uw machines in goede handen bij onze specialisten.

Heeft u al besloten welke food processing solution machine het beste bij uw bedrijf past?

Interesse in onze food processing solutions? Check hier ons volledige aanbod.
Of heeft u interesse en/of vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 130 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen