Food processing machinery en solutions

Selo is al jarenlang specialist in het leveren en ontwikkelen van food processing machinery solutions. Van vleesverwerkingsmachines, voedselverwerking en pet food machines tot verpakkingsmachines. Selo onderscheidt zich door zowel standaard machines te leveren als oplossingen op maar voor u geëngineerd.

 

Waarom kiezen voor onze food processing machinery solutions

Selo levert verschillende innovatieve food processing machines en systemen voor de bewerking en verwerking van dik vloeibare levensmiddelen. Door onze know-how ten aanzien van de food processen, onze kennis over wet- en regelgeving in de food sector én onze jarenlange ervaring, bieden wij altijd een geschikte oplossing.

  • Met ons team streven wij voortdurend naar een leveringspakket in goederen en diensten dat aansluit bij de behoeften van onze klanten. Een hoge toegevoegde waarde aan uw verpakkings- of processysteem staat centraal.
  • Wij hebben de disciplines technologie, automatisering, engineering, assemblage, installatie en after sales geheel in eigen hand.
  • In onze eigen testfaciliteit kunnen processtappen worden gesimuleerd en kunnen testbatches worden geproduceerd.
  • Naast de gewenste productparameters worden ook de nieuwste normen op het gebied van HACCP, EHEDG en veiligheid in aanmerking genomen.
  • Selo heeft meer dan 75 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie

Wilt u graag meer weten over onze food processing installaties of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 130 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen