FachPack Nürnberg 2018

Van dinsdag 25 september tot en met donderdag 27 september 2018 zal de FachPack plaatsvinden in Nürnberg en natuurlijk zal Selo aanwezig zijn! De FachPack in Nürnberg is dé Europese vakbeurs voor verpakkingen, processen en technologie. Meer dan 1.500 nationale en internationale exposanten presenteren hier hun producten en diensten rond innovatieve verpakkingsoplossingen.

Selo presenteert de Leepack stazak vul- en sluitmachine en de Corr-vac bulkverpakkingsmachine, met een zogenaamd bag-in-box-systeem. Deze verpakkingsmethode is speciaal ontwikkeld voor het verpakken van verse producten in zakken in een aangepaste atmosfeer (MAP). Last but not least zal Selo hier haar eigen pick en place-unit tonen – het volledig geautomatiseerd oppakken, verplaatsen en positioneren van een product: ‘overdracht’ met grote nauwkeurigheid! Wij verwelkomen u graag op onze stand in hal 2, nummer 2-104!

Terug naar overzicht
Gerelateerde artikelen
14 aug 2018 FachPack Nürnberg 2018

Van dinsdag 25 september tot en met donderdag 27 september 2018 zal de FachPack plaatsvinden in Nürnberg en natuurlijk zal Selo hierbij aanwezig zijn! De FachPack is dé Europese vakbeurs voor verpakkingen, processen en technologie. Wij verwelkomen u graag op onze stand in hal 2, nummer 2-104!

Lees meer
4 jun 2018 Selo genomineerd voor WTC Export Award

Trots mogen wij meedelen dat Selo genomineerd is voor de 10e editie van de WTC Twente Export Award!

Lees meer
Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 100 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen