FachPack Nürnberg 2018

Van dinsdag 25 september tot en met donderdag 27 september 2018 zal de FachPack plaatsvinden in Nürnberg en natuurlijk zal Selo aanwezig zijn! De FachPack in Nürnberg is dé Europese vakbeurs voor verpakkingen, processen en technologie. Meer dan 1.500 nationale en internationale exposanten presenteren hier hun producten en diensten rond innovatieve verpakkingsoplossingen.

Selo presenteert de Leepack stazak vul- en sluitmachine en de Corr-vac bulkverpakkingsmachine, met een zogenaamd bag-in-box-systeem. Deze verpakkingsmethode is speciaal ontwikkeld voor het verpakken van verse producten in zakken in een aangepaste atmosfeer (MAP). Last but not least zal Selo hier haar eigen pick en place-unit tonen – het volledig geautomatiseerd oppakken, verplaatsen en positioneren van een product: ‘overdracht’ met grote nauwkeurigheid! Wij verwelkomen u graag op onze stand in hal 2, nummer 2-104!

Terug naar overzicht
Gerelateerde artikelen
10 okt 2018 Sial Parijs 2018

Op 21-25 oktober 2018 vindt SIAL Parijs plaats, één van de grootste internationale beurzen voor professionals in de foodservice die op zoek zijn naar inspiratie. Selo zal ook aanwezig zijn tijdens SIAL en we willen u graag uitnodigen op onze stand: 7 A 290!

Lees meer
4 okt 2018 Adres wijziging!

Vanaf 1 september heeft Selo haar activiteiten verder uitgebreid op een nieuwe locatie in Hengelo. Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van food processing, petfood, vleesverwerking
en flexibele systemen op het gebied van product handeling en robotisering.

Lees meer
Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 100 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen