FachPack Nürnberg 2018

Van dinsdag 25 september tot en met donderdag 27 september 2018 zal de FachPack plaatsvinden in Nürnberg en natuurlijk zal Selo aanwezig zijn! De FachPack in Nürnberg is dé Europese vakbeurs voor verpakkingen, processen en technologie. Meer dan 1.500 nationale en internationale exposanten presenteren hier hun producten en diensten rond innovatieve verpakkingsoplossingen.

Selo presenteert de Leepack stazak vul- en sluitmachine en de Corr-vac bulkverpakkingsmachine, met een zogenaamd bag-in-box-systeem. Deze verpakkingsmethode is speciaal ontwikkeld voor het verpakken van verse producten in zakken in een aangepaste atmosfeer (MAP). Last but not least zal Selo hier haar eigen pick en place-unit tonen – het volledig geautomatiseerd oppakken, verplaatsen en positioneren van een product: ‘overdracht’ met grote nauwkeurigheid! Wij verwelkomen u graag op onze stand in hal 2, nummer 2-104!

Terug naar overzicht
Gerelateerde artikelen
9 apr 2019 Petfood Forum Kansas 2019

Petfood Forum Kansas is één van de belangrijkste evenementen als het gaat om de petfood industrie, gericht op hoe dierenvoeding wordt verwerkt, verpakt en gedistribueerd. Petfood Forum Kansas vindt plaats van 29 april tot en met 1 mei in het Convention Center in Kansas City.

Lees meer
5 mrt 2019 IFFA Frankfurt 2019

Van 4 tot en met 9 mei is Selo te vinden op de IFFA in Frankfurt. IFFA is dé toonaangevende internationale vakbeurs voor de vleesindustrie, waar meer dan 1000 bedrijven uit 50 verschillende landen zich presenteren.

Lees meer
Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 100 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen