Service

Ons serviceteam bestaat uit 25 goed opgeleide technici die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staan. Het team is beschikbaar voor zowel stand-alone machines als complete productielijnen en helpt bij:

  • Technische of technologische storingen
  • Inbedrijfstelling en installatie
  • Aftersales service
  • Opleiding van uw medewerkers
  • Preventief onderhoud
  • Revisies

 

Storingsdienst

In geval van storing bij een machine of productielijn is het essentieel dat de storing zo snel mogelijk verholpen wordt. Voor die situaties waar het gewenst is dat er met spoed of buiten reguliere kantoortijden een servicemonteur langskomt, bieden wij u de mogelijkheid gebruik te maken van onze storingsdienst: 24 uur per dag staat het serviceteam van Selo voor u klaar! Wij komen met spoed naar u toe of kunnen u op afstand helpen via een modem. Deze bouwen wij standaard in bij machines en productielijnen die door ons zelf ontwikkeld zijn. Op die manier kunnen wij het probleem adequaat en snel verhelpen.

 

Wilt u meer informatie over ons 24/7 service team? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op:

 

Tijdens kantooruren (ma t/m do 08:00 t/m 17:00 en vrijdag van 08:00 t/m 15:00):

Voor food & petfood installaties:

+31 (0)541 582 002

Voor vleesverwerkende machines:

+31 (0)541 582 020

 

Buiten kantooruren:

Storingsdienst:

+31 (0)541 5820 00

 

Service Contract

De betrouwbaarheid van uw machines, productiemiddelen en procesinstallaties wordt in grote mate bepaald door het onderhoudsbeleid. Hierbij staat het streven naar minimalisering van wachttijden en minimale uitval centraal. Door preventieve inspecties en onderhoudswerkzaamheden en het tijdig vervangen van slijtdelen worden storingen en productiestilstand tot een minimum beperkt. Selo biedt daarom de mogelijkheid om periodiek preventief onderhoud uit te voeren aan de door ons geleverde installaties door middel van een service contract. Dit alles uiteraard afhankelijk van uw wensen en behoefte. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Download leaflet

Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 130 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen