Delta picker

Om uw producten snel, flexibel en nauwkeurig te ordenen en te verpakken, is de Delta picker van Selo die volledig kan worden toegepast, de juiste keuze. De delta picker is met name geschikt voor het automatiseren van handmatige verpakkingswerkzaamheden. De machine wordt voornamelijk gebruikt in de voedings-, farmaceutische, pet food en non-food industrie.
De voordelen van de delta picker zijn:

  • Hoge snelheden tot 150 picks per minuut (afhankelijk van het product).
  • Voorzien van Viwateq coating om bacteriën tegen te gaan
  • Voorzien van een touchscreen scherm
  • Optimale integratie vanwege open frame
  • Makkelijk toegang tot alle onderdelen
  • Weinig onderhoud/ hoge uptime

FAST (Feasibly Applicable Software Toolbox)

Selo maakt gebruik van FAST, in dit geval bij het programmeren van de besturing van de delta-picker. Voor de delta-picker gaat het om de armlengtes en de reductieverhoudingen van de vertragingskast op de robotaandrijving. Dit maakt onze software-engineering niet alleen sneller maar ook een stuk betrouwbaarder.

Werken met FAST heeft nog meer voordelen….

zo kan de software alvast worden opgebouwd ook als nog niet bekend is wat de exacte mechanische invulling van een functie wordt. Dit verkort de doorlooptijd én voorkomt fouten. De FAST-toolbox wordt continu verder doorontwikkeld en uitgebreid met functies die in allerlei andere toepassingen bruikbaar zijn.

Wat kan Selo voor u betekenen?

De robotica toepassingen van Selo zijn breed en gevarieerd. Dankzij onze kennis op het gebied van software, engineering en automatisering, kunnen we aangepaste robotica-oplossingen creëren.  Ieder project wordt aangepakt vanuit de technologische, technische en financiële wensen van de klant. Door onze know-how, onze kennis over wet- en regelgeving in de food sector én onze jarenlange ervaring, bieden wij altijd een geschikte oplossing.

Heeft u al besloten of de delta-picker bij uw bedrijf past?

Heeft u nog vragen? Of ben u geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op om de optimalisatiemogelijkheid voor uw productieproces vrijblijvend te bespreken.

Topkwaliteit verwerkings- en verpakkingssystemen
5 vestigingen met meer dan 130 werknemers
Zowel oplossingen op maat als standaardoplossingen